همين نهضت نرم‌افزارى و توليد علم كه بنده گفته‌ام، در دانشگاه شما و در رشته‌ى علوم انسانى، همين است كه هر چه مى‌توانيد بيشتر بياموزيد و تحقيق كنيد. البته همان‌طور كه گفتم، اساتيدى هستند كه فرآورده‌هاى انديشه‌هاى غربى در علوم انسانى، بت آنهاست. در مقابل خدا مى‌گويند سجده نكنيد؛ اما در مقابل بت‌ها به راحتى سجده مى‌كنند؛ دانشجوى جوان را دست او بدهى، بافت و ساخت فكرى او را همان‌طورى كه متناسب با آن بت خود او است، مى‌سازد؛ اين ارزشى ندارد و درست نيست.

بنده به اين‌طور افراد، هيچ اعتقادى ندارم. اين استاد هر چه هم دانشمند باشد، وجودش نافع نيست، مضرّ است. امروز خوشبختانه ما دانشمندان جوانِ مؤمن و تحصيل‌كرده‌هاى باايمان داريم كه مى‌توانند يك حركت علمىِ فراگير و به معناى واقعى كلمه، در عرصه‌ى علوم انسانى به وجود آورند؛ از اينها بايد استفاده بشود. مواظب باشيد دچار آن بت‌پرستى نشويد؛ آن كسى كه در فلسفه، اقتصاد، علوم ارتباطات و سياست، همان حرفى كه از دهن يك متفكر غربى درآمده، آن را حجت مى‌داند؛ حالا گاهى اوقات آن حرف هم در خود غرب نسخ شده! از اين نمونه‌ها ما زياد هم داريم.

(دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) 29/10/384 )

منبع: www.khamenei.ir