شهید هادی رضائیان در دی ماه سال 1344 در شهر تربت جام هنگام اذان صبح دیده به جهان گشود. پدرش علاقه‌ی زیادی به او داشت و تمام اوقات فراغش را صرف تربیت او می‌کرد. پس از چهار سال هادی از داشتن پدر محروم شد و مادر به تنهایی تربیت او را به عهده گرفت. هوش سرشار هادی باعث شد در تمام دوران تحصیل جزء نفرات برتر کلاس باشد. علاوه بر فعالیت‌های درسی او در تمام ایام تعطیل، داوطلبانه با جهاد سازندگی شهرستان تربت جام به همکاری می پرداخت. همزمان با شروع جنگ تحمیلی همراه با سایر جهادگران، جهت حضور در جبهه داوطلب شد و بارها به مناطق عملیاتی اعزام گردید و در همین ایام بود که خبر قبولی در رشته کامپیوتر دانشگاه فردوسی را دریافت کرد. در طول تحصیل در دانشگاه نیز از جمله دانشجویان پرتلاش به شمار می‌رفت و در پی اعلام نیاز به کارگیری تعدادی کارشناس کامپیوتر به جبهه اعزام شد و به منظور انجام مشاهدات عینی و بررسی های عملی طرح های پژوهشی، بارها به مناطق عملیاتی فاو، اروند رهسپار گردید. سرانجام شهید هادی رضائیان بعد از دو روز اقامت در فاو بعد از مناجات با محبوب در شب نوزدهم رمضان برابر هشتم خرداد ماه سال 65 و هنگام مطالعه بر روی اروند به شهادت رسید.