ghorbannia-200x2670-pixel

دانشجوى شهيد هادى قربان نيا در سال 1343 هجرى شمسى در شهر چالوس ديده به جهان گشود. در هفت سالگى با شروع تحصيلات به جهان آگاهي ها پا نهاد. اخلاق و تربيت اسلامى را از مادر مهربان و پاكدامنش و در مساجد و پاى منبر آموخت. هادى در سال 1360 با معدل بالا ديپلم گرفت و بعد از آن بلافاصله وارد بسيج شد و پس از اتمام دوره آموزش نظامى و امدادگرى چند ماهى به جبهه رفت. پس از آن وارد يكى از مدارس علميه تهران شد. بعد از مدتی دوباره راهى جبهه‏ هاى نبرد حق عليه باطل شد. زمان خدمت سربازي اش فرا رسيد و او سربازي اش را در سپاه به عنوان پاسدار مشمول گذراند و دو سال تمام در خطوط مقدم جبهه و در قسمت اطلاعات عمليات فعاليت مى‏ كرد. هادى بعد از اتمام دوره سربازي در كنكور سراسرى شركت كرد و در رشته تاريخ دانشگاه مشهد قبول شد. او با شنيدن پيام امام عزيز كه فرمودند: «رفتن به جبهه از اهم واجبات است». به پيام امامش لبيك گفت و بار ديگر بدون اينكه خانواده‏ اش در جريان باشند از دانشگاه راهى جبهه شد.

علاقه زيادى به مطالعه داشت. اوقات بيكاری در جبهه‏ ها به مطالعه مى‏ پرداخت چنانكه خود در دفترش نوشته: «در طول يك ماه و نيم پانزده كتاب مفيد خواندم». هميشه در حال عبادت خداوند بود. او همه حركات اخلاقى و رفتاری اش عبادت بود. خوش قلب و مهربان و خالص بود و هيچ گاه غيبت ديگران را نمى‏ كرد. اگر كسانى ديگر غيبت مى‏ كردند تذكر مى‏ داد. وى اكثر روزها روزه بود، حتى در هواى گرم جبهه روزه مى‏ گرفت. هميشه سعى مى‏ كرد نماز را با جماعت برگزار كند. سرانجام در عمليات كربلاى 1 در 11 خرداد 1365 مصادف با 21 ماه مبارك رمضان در جبهه مهران به شهادت رسيد.

ghorbannia-200x2670-pixel

شهید هادی قربان نیا