شهید مجید ذباح به سال 1343 در شهر تربت حیدریه به دنیا آمد. کمی بزرگتر که شد مادر همواره او را برای شرکت در نماز جماعت به مسجد می برد و مجید با عشق و علاقه در کار مرتب کردن کفش های نمازگزاران و پرداختن به امور مسجد می شد. این میزان از علاقه سبب شده بود تا همه او را به عنوان خادم مسجد بشناسند. در مدرسه نیز دانش آموزی درس خوان و با انضباط بود. در محله نیز موقعیتی خاص داشت و همیشه سرپرستی بچه ها را بر عهده می گرفت و با آنها به بازی فوتبال می پرداخت و یا اینکه برنامه ی کوهنوردی ترتیب می داد. نوجوانی اش مصادف با شروع انقلاب بود و او با جدیت تمام در تظاهرات و فعالیت های تبلیغی شرکت می کرد. پس از پیروزی انقلاب به فعالیت های خود ادامه داد و در سال 1362 برای نخستین بار به جبهه رفت. پس از بازگشت از جبهه به مطالعه ی دروس خود پرداخت و در کنکور دانشگاه قبول شد و به عنوان دانشجوی رشته ی زمین شناسی در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. او در دوران زندگی اش فردی ازخود گذشته و اهل محبت و ایثار بود. حقوقی را که از جبهه دریافت می کرد به حساب 100 امام واریز نمود و با پدرش که یک بار قند آزاد به فرد محرومی فروخته بود قهر کرد. تحصیل در دانشگاه مانع از حضور مجدد او در جبهه نشد و او برای بار دوم در سال 1365 از طریق دانشگاه مشهد به جبهه ها اعزام گردید و در تیپ ویژه ی شهدا به عنوان دیده بان مشغول خدمت شد. مجید ذباح سرانجام در 10/6/1365 در محل حاج عمران و در عملیات کربلای 2 هنگام پیش روی به سمت دشمن به وسیله ی ترکش خمپاره به شهادت رسید. پیکر او پس از تشییع در شهرستان تربت حیدریه در بهشت عسکری قطعه ی شهدا به خاک سپرده شد.