shahid-gelyan

شهيد رضا اتحادى در سال 1341 در يكى از روستاهاى شهرستان بم متولد گرديد. در سن 8 سالگى وارد دبستان شد و دوران تحصيل ابتدايى را با موفقيت به اتمام رساند. در طول اين دوران استعداد فراوانش در يادگيرى مطالب درسى، معلمانش را شگفت‏ زده نمود و هوش سرشارش در مدرسه زبانزد همگان بود. در دوره راهنمايى و دبيرستان نيز همواره از شاگردان ممتاز مدرسه بود و در تيمهاى ورزشى دبيرستان نيز موفقيت‏ هاى زيادى را كسب كرده بود. در سال 1360 به راهنمايى يكى از دوستانش وارد سپاه گرديد و پس از گذرانيدن دوره‏ اى از بهدارى، از همان ابتدا به تهران اعزام شد و در مأموريت 45 روزه به مناطق جنگى دارخوين كرخه و دزفول رفت. بعد از بازگشت به زادگاهش دوباره به عنوان داوطلب به جبهه اعزام گرديد. در جبهه‏ هاى كرخه نور، دار خوين و رقابيه و همچنين عمليات فتح المبين و رمضان، والفجر مقدماتى والفجر 1 و 3 و 4، خيبر، بدر و بسيارى از عملياتهاى ديگر شركت داشت.
وى بعد از شركت در عمليات والفجر 3 و در سال 1362 در كنكور سراسرى و در رشته مهندسى عمران پذيرفته شد. در همين سالها بود كه يكى از دوستان وفادارش يعنى شهيد باقرى را از دست داد كه فقدان اين عزيز تأثير عميقى بر روحيه او گذاشت. بعد از شركت در عمليات خيبر شهيد اتحادى به شهرستان بم بازگشت و از مهر ماه سال 1363 براى تحصيل به دانشگاه فردوسى مشهد آمد. او يك ترم را با موفقيت در اين دانشگاه به پايان رساند و دوباره عازم منطقه عملياتى بدر شد. شهيد رضا اتحادى در عمليات نفوذى زيادى شركت داشت.
سرانجام شهيد رضا اتحادى در عمليات كربلاى 5 و در تاريخ 26/10/1365 به شهادت رسيد.

shahid-gelyan

شهید رضا اتحادی