shahid-gelyan

اسماعيل حبيبى در سال 1343 در روستاى گازران قم ديده به جهان گشود. دوران تحصيل خود را در زادگاهش سپرى كرد. پس از اخذ ديپلم در كنكور سراسرى شرکت کرده و در رشته تاريخ دانشگاه فردوسى مشهد پذيرفته شد.

اين شهيد از ابتداى انقلاب به همراه يكى از دوستان صميمى اش (شهيد علمدارى) در راهپيمايي ها و تظاهرات شركت مى‏ كرد. از سال سوم دانشگاه بود كه در جبهه حضور يافت و چندين بار نيز مجروح شد.

در پى اطلاع از شهادت شهيد علمدارى ديگر نتوانست در مشهد بماند و دوباره عازم جبهه شد.

شهيد اسماعيل حبيبى فردى قانع و فعال بود. در طول جنگ، زمانى كه در شهر به سر مى‏برد نيز با جمع آورى كمكهاى مردمى در حال انجام وظيفه بود.

شهيد اسماعيل حبيبى پس از اينكه امتحانات خود را به پايان رساند دوباره به جبهه رفت و در تاريخ 1/6/67 در حلبچه بر اثر اصابت تركش به پيشانى به فيض عظماى شهادت نايل آمد.

shahid-gelyan

شهید اسماعیل حبیبی