shahid-gelyan

شهيد عبدالرضا استيرى در تيرماه 1338 در روستاى استير سبزوار متولد شد. دوران ابتدايى را در همان جا گذراند و بعد به دبيرستان اسرار رفت.
يکى از خصوصيات اخلاقى شهيد کمک به خانواده بود و در مورد دعاها و نمازها خيلى حساس بود و هر شب با وضو مى‏ خوابيد. هنگام ازدواج شرايطى را به همسرش گفته بود که همه نشان از سادگى او دارد، مثلاً گفته بود اثاث خانه من خيلى ساده و دانشجويى است، روى زمين مى‏ خوابم و ظروف ساده‏ اى دارم و پس از ازدواج هم مى‏ خواهم به جبهه بروم؛ همسرش اين شرايط را قبول مى‏ کند.
شهيد عبدالرضا استيرى در سال 56 در رشته مهندسى برق دانشگاه مشهد پذيرفته شد. او فعاليت هاى زيادى در مشهد داشت از جمله اينکه 12000 جنگ زده تحت نظارت او بودند. او هم خود درس مى‏ خواند و هم به عرب ها درس مى‏ داد و درس هاى قرآنى را خيلى مى‏ خواند و در فعاليت هاى پيش از انقلاب و پس از آن خيلى فعال بود و حدود 6 بار به جبهه اعزام شد.
مادر شهيد نقل مى‏ کند:
در خواب ديدم که جايى مثل پل صراط بود، همه ما ايستاده بوديم و مى‏ ترسيديم که عبور کنيم عبدالرضا آمد و گفت: چرا رد نمى‏ شويد و خودش خيلى راحت از روى پل رد شد.
شهيد عبدالرضا استيرى سرانجام در تاريخ 15/04/1365در منطقه مهران به فيض عظماى شهادت نايل آمد.

shahid-gelyan

شهید عبدالرضا استیری